logo songteksten.net

Monica Geuze en Kaj Gorgels lanceren inspiratieplatform

Vanuit de huiskamer inspiratie opdoen en jezelf ontwikkelen: dat is het nieuwe idee van Monica Geuze en Kaj Gorgels. De influencers bedachten samen het platform Mind over Madness.

Maandelijks worden op het platform webinars geplaatst waarin de twee in gesprek gaan met experts die zij interessant vinden. Onderwerpen die voorbijkomen zijn onder meer persoonlijke groei, mindfulness en spiritualiteit.

"Ik zie en merk, ook aan mezelf, dat er steeds meer bewustwording is omtrent zelfontwikkeling. Hoe zorg je er nou voor dat je de beste versie bent van jezelf? Daarin heb je twee groepen. Een groep die al wat verder is en een tweede groep die niet weet waar ze moeten beginnen. Zelf behoor ik tot de tweede groep", zegt Monica over het idee.

De kaartverkoop voor de eerste drie webinars in juni, juli en augustus is al gestart. Met dit kaartje kan de kijker live meekijken met de webinar, thuis meedoen met de oefeningen en vragen stellen aan de spreker, Kaj en Monica. De eerste webinar is op zondag 21 juni.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren