logo songteksten.net

Ariana Grande koopt miljoenenvilla in Hollywood Hills

Ariana Grande heeft toegeslagen op de huizenmarkt in Los Angeles en trakteerde zichzelf op een peperduur pand gelegen in de Hollywood Hills. Grande tikte maar liefst 12 miljoen euro af voor de villa. De zangeres huurde de afgelopen jaren huizen in 'the city of angels', maar wilde nu graag een eigen, vaste stek hebben. Dit meldt Dirt.

Het huis is gelegen in de wijk Bird Streets, gelegen boven de iconische Sunset Strip in LA en beslaat bijna 950m2. Er zijn vier slaapkamers en zeven badkamers. Het pand werd in 2018 opgeleverd en stond sindsdien te koop. 'Ari' is dus de eerste bewoner van het stulpje.

Hoewel het huis in de heuvels ligt, kan Ariana toch wel op wat inkijk hier en daar rekenen. Overal zijn grote ramen geplaatst waardoor het makkelijk is om naar binnen te kijken bij de superster. Ook vanaf de straatkant kunnen omstanders naar binnen kijken.

Mocht Ariana een kopje suiker de buren willen lenen, dan kan ze dat onder meer doen bij Leonardo DiCaprio en Keanu Reeves, die om de hoek wonen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren