logo songteksten.net

Debuterende Davina Michelle heeft zichzelf ontdekt als jurylid

Davina Michelle maakte vrijdagavond haar debuut als jurylid in het nieuwe SBS6-programma We Want More. In gesprek met BuzzE vertelt de zangeres hoe ze het vond om voor het eerst achter de jurytafel te zitten.

"Het was superleuk, ik vind het ook leuk om mezelf te ontdekken in deze rol en mezelf daarin uit te dagen", aldus Davina. Haar debuut als jurylid smaakt dan ook naar meer. "Als ik nog eens gevraagd wordt, wie weet. Ik vind het zeker gaaf om te doen."

De zangeres kon als nieuwkomer dankbaar gebruik maken van ervaren juryleden als Ali B en Trijntje Oosterhuis. "Zij brengen een bak aan ervaring mee waar ik me aan vast kon houden." Het geven van (opbouwende) kritiek is iets waar Davina per show in is gegroeid. "In het begin was dat wel lastig, want ik weet uit eigen ervaring hoe het is om daar op het podium te staan. Maar ik snap nu wel beter hoe je kritiek opbouwt en je mening kan geven zonder onaardig te doen of iemand te kwetsen."

Emotie

In haar rol als jurylid heeft Davina vooral gekeken naar wat ze persoonlijk van een optreden vond. "Vond ik het mooi of niet? Raakt het mij? Voor mij is het belangrijk dat een optreden emotie uitstraalt."

Ondanks dat ze zelf al flink wat ervaring heeft op het grote podium, heeft de zangeres toch ook nog wel iets opgepikt van de kandidaten in het programma. "Ik weet nu bijvoorbeeld dat gewoon stilstaan bij de microfoon en een klein liedje brengen, zo veel harder binnen kan komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren