logo songteksten.net

Coronaconference Hans Teeuwen trekt 265.000 kijkers

De coronaconference van Hans Teeuwen werd zaterdagavond door 265.000 mensen bekeken op NPO 3. De show Smerige spelletjes, die de cabaretier opnam in zijn eigen huiskamer, was daarmee het 23e best bekeken programma van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De conference ging over een artiest die thuis zit en langzaam gek wordt. Hans is de eerste cabaretier die een hele voorstelling vanuit huis maakte en hij sluit niet uit er later nog één te maken. "Wellicht dat dit niet bij een eenmalige voorstelling blijft, maar dat ik in de toekomst vaker op deze manier ga werken", zei hij eerder.

De cabaretier zou eigenlijk de Nederlandse en Belgische theaters in gaan met zijn eerste soloshow sinds vier jaar. De tournee Nou, lekker dan, die volledig uitverkocht was, werd vanwege het coronavirus afgelast.

De meeste mensen, ruim 1,7 miljoen, stemden zaterdag af op het NOS Journaal van 20.00 uur. Het echte leven in de dierentuin (ruim een miljoen kijkers) en het NOS Journaal van 18.00 uur (949.000 kijkers) werden daarna het best bekeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren