logo songteksten.net

Waylon dubt over trouwen

(Novum) - Waylon weet zo net nog niet of hij in het huwelijksbootje moet stappen. De zanger, die vorige maand nog zei voorlopig niet te trouwen, vraagt zich via Twitter af hoe hip het huwelijk is.

"Trouwen, to do or not to do?", vraagt Waylon aan zijn volgers. "Het gaat niet om hip, maar ik trouw ook niet alleen omdat ik van iemand hou, dat kan ook zonder trouwen. Je toekomst is echt niet veiliger."

Waylon is al maanden gelukkig met Jackie-redactrice Annemijn. Naar aanleiding van haar verjaardag begint Waylon over trouwen. Als verrassing heeft de 31-jarige zanger zijn vriendin meegenomen naar Londen om te shoppen. "De lieverd mag alles hebben wat ze wil, maar ze koopt maar niks. Denk dat ik haar na vandaag ten huwelijk vraag", grapt Waylon.

De zanger, die in Nederland bekend werd als deelnemer aan Holland's Got Talent, heeft al een zoontje uit een eerdere relatie. Annemijn en Waylon lieten vorige maand aan Novum Nieuws weten voorzichtig na te denken over kinderen. "We hebben het wel eens over een kindje, maar dat duurt nog heel lang", zei de zanger. "Maar het is wel leuk als je bij elkaar voelt dat het iets is wat je samen ooit wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren