logo songteksten.net

Voice-winnares Pleun wilde eerst diploma voor goede basis

Pleun Bierbooms is na het winnen van The Voice of Holland bewust terug naar school gegaan om een diploma te halen. Zo heeft ze een goede basis om op terug te vallen mocht haar zangcarrière niet van de grond komen.

De 21-jarige Pleun startte met tegenzin, schrijft ze op Instagram. "Maar ik wilde ook een diploma. Toen ik eenmaal uit de The Voice of Holland achtbaan kwam en het na 1,5 jaar van optredens wat rustiger kreeg hakte ik de knoop door. Ik startte weer van vooraf aan op de school waar ik ooit als 16-jarig meisje binnenliep."

Na twee jaar is nu het einde in zicht. "Het geeft me rust en voldoening om dadelijk een diploma (marketing, communicatie & evenementen organisatie) in the pocket te hebben maar ik kan niet wachten om weer te gaan zingen. Want daar heb ik het uiteindelijk voor gedaan."

Pleun heeft naar eigen zeggen een "shitload" aan motivatie om straks weer te zingen. "Ik heb het gemist. Laat je nooit een kant in pushen die anderen van je verwachten maar creëer je eigen doelen", zo besluit ze.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren