logo songteksten.net

Ook Anouk Smulders stopt met The Class Company

(Novum) - Na Rosanna Kluivert stopt ook Anouk Smulders met haar werkzaamheden voor The Class Company. "Maar van ruzie is geen sprake", benadrukt het model. Wegens tijdgebrek is ze genoodzaakt met het bedrijf te stoppen.

Smulders verkocht vier maanden geleden al haar aandelen aan haar vroegere zakenpartner Irene Avogadri. "The Class Company hebben wij met zijn drieën van de grond af opgebouwd en was en is een bloeiend bedrijf", vertelt ze aan De Telegraaf. "Dat zal ook na het vertrek van Rosanna en mij zo zijn."

De blondine stopt met haar bedrijf wegens tijdgebrek. "Behalve dat ik mama ben van twee schatten van kinderen, doe ik ook nog steeds modellenwerk en ben ik ook te zien bij RTL Boulevard. En dan heb ik daarnaast ook nog eens mijn handen vol aan mijn stichting Max4kids, die ik samen met mijn man heb opgericht."

The Class Company organiseerde vorig jaar de bruiloft van Yolanthe en Wesley Sneijder. Daarna ontstond er een financieel conflict. Later betaalde het bruidspaar alsnog de volledige kosten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren