logo songteksten.net

Leontine Borsato tijdens werk niet met gezin bezig

(Novum) - Leontine Borsato hoeft zich tijdens haar presentatiewerk geen zorgen te maken over haar gezin. De 43-jarige, die vanaf woensdag weer op televisie te zien is in het SBS-programma Hart in Aktie, heeft thuis alles goed geregeld. "Ik heb goede hulp thuis", vertelt Leontine voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik denk dat je als moeder altijd je gezin in je achterhoofd hebt. Voor dit programma is het noodzakelijk te weten dat het thuis allemaal draait. Je moet wel je hoofd erbij houden", gaat de presentatrice verder. "Als je dan met thuis bezig bent, wordt het een lastig verhaal."

Leontine en haar man Marco hebben drie kinderen. Nu beiden een drukke agenda hebben, vereist het gezin een goede planning. "Het is nu vakantie, dus ze logeren bij oma's en vriendjes, dat gaat goed. En als Marco minder druk is, springt hij zeker bij. Het valt goed te combineren als je het goed hebt geregeld."

Marco schuift dit najaar aan als coach bij The Voice of Holland. Hoewel haar man bij de grote concurrent te zien zal zijn, is er tussen Leontine en Marco geen sprake van competitie. "Absoluut niet. Hij doet iets met zijn passie en ik doe iets met mijn passie, mensen blij maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren