logo songteksten.net

Muzikanten geschokt door drama Pukkelpop

(Novum) - Muzikanten die zouden optreden op Pukkelpop hebben geschokt gereageerd op het drama dat zich donderdag op het festival voltrok. Onder meer Jared Leto en Skunk Anansie betuigen hun medeleven. Door noodweer vielen vijf doden en raakten tien mensen zwaargewond. Alle optredens zijn afgelast.

"Ons diepste medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van degenen die om het leven kwamen tijdens de show in Belgiƫ", verklaart Jared Leto op de website van zijn band 30 Seconds to Mars. De band zou donderdag een optreden geven op het festival dat vlak bij Hasselt plaatsvindt. "Uiteraard kan 30 Seconds to Mars onder deze vreselijke omstandigheden, en uit respect voor de overledenen, niet optreden."

Zangeres Skin stond donderdag op het podium van Pukkelpop toen de storm losbarstte. "Ik leef met iedereen mee die naar zijn favoriete band kwam kijken en is overleden of gewond geraakt. Ik ben zo verdrietig", laat zij weten via Twitter.

The Foo Fighers, die ook een optreden zouden geven, tonen ook hun medeleven via Twitter. "Wij denken aan iedereen die te maken heeft met de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren