logo songteksten.net

Jesse James en Kat von D weer bij elkaar

(Novum) - Jesse James en Kat von D zijn weer een stel. Eind juli gingen de twee uit elkaar omdat volgens James de afstand tussen de twee te groot was. Maar hij plaatste donderdag een foto op Twitter van hem en Kat, met de Spaande tekst 'para siempre', oftewel 'voor altijd'.

"Soms krijg je één kans in je leven", vertelt James aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik moest mijn ogen openen om het te beseffen. Dit meisje is mijn kans. Ik zal altijd voor haar blijven vechten, en haar laten zien hoe bijzonder ze is en hoeveel ik van haar hou."

James was vijf jaar getrouwd met Sandra Bullock. Hun huwelijk strandde vorig jaar toen bekend werd dat hij er meerdere minnaressen op nahield. Kort daarna werd bekend dat James een relatie had met tatoeagekunstenares Kat. Zij verloofden zich eerder dit jaar voordat hun relatie uitging.

Dat de twee weer bij elkaar zijn is goed nieuws dat Kat von D wel kon gebruiken. De zender TLC maakte donderdag bekend dat haar programma LA Ink na het vierde seizoen niet terugkeert op televisie. De realityshow over een tataoeagestudio is ook in Nederland te zien op TLC.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren