logo songteksten.net

Toch geen corona op set The Bold And The Beautiful

De makers van The Bold And The Beautiful kregen afgelopen week te horen dat meerdere mensen op de set positief waren getest op het coronavirus. Het bleek echter om valse uitslagen te gaan.

'The Bold' was vorige week de eerste Amerikaanse televisieserie waarvan de opnames werden hervat na de sluiting van alle film- en televisiesets in verband met de uitbraak van het virus. Het plan van de producenten was om elke maandag cast en crew te testen, en vervolgens dinsdag tot en met vrijdag te filmen. Na de eerste opnamedag werden die plannen aangepast, omdat er meer test nodig waren dan verwacht. Ook kregen verschillende mensen een positieve corona-uitslag, waardoor geruchten gingen dat de set opnieuw op slot ging.

Een woordvoerder van de show laat echter aan The Hollywood Reporter weten dat er uiteindelijk geen coronabesmettingen zijn vastgesteld. De eerdere positieve uitslagen bleken vals te zijn. De producenten zijn inmiddels overgestapt naar een ander laboratorium.

Tijdens de opnames van de langlopende serie houden de acteurs de verplichte afstand van elkaar. Met slim camerawerk worden beelden geschoten waarop het lijkt alsof zij dichter op elkaar staan. Een van de producenten vertelt aan The Hollywood Reporter ook dat enkele echtgenoten en partners van de castleden zijn opgetrommeld als stand-ins. "Dus als je mensen elkaar ziet aanraken, dan is het meestal de hand van de man of vrouw van de acteur."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren