logo songteksten.net

Cornelissen gaat toeren met kleine musicalproducties

Musicalproducent De Graaf & Cornelissen komt na de zomervakantie met een aangepast programma in verband met de coronacrisis. Het bedrijf moest eerder besluiten de twee grote reizende musicalproducties Titanic en Rocky Horror Show een jaar uit te stellen. In plaats brengt De Graaf & Cornelissen twee kleinere, intiemere producties voor een kleine publiek in het theater.

Het gaat om nieuwe versies van oude shows die eerder in een 'grote' versie volle zalen trokken. De Grote Drie was een musical over theatericonen Adele Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. De coronavariant is een intiem theaterconcert van hoofdrolspelers Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth die nummers van het beroemde drietal vertolken.

Haal het doek maar op! was vorige jaar een musical over Nederlandse artiesten op de schnabbeltoer. De productie die komend jaar onder deze noemer te zien is, wordt een theaterconcert van een aantal hoofdrolspelers die liedjes van grote Nederlandse artiesten als Rob de Nijs, Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Boudewijn de Groot en Conny Vandenbos uitvoeren.

De hoofdrollen worden vertolkt door Tony Neef en Mariska van Kolck. Beide voorstellingen zullen van september tot en met december 2020 door heel Nederland te zien zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren