logo songteksten.net

Stage Entertainment bekijkt opties om shows eerder te openen

Nu de coronamaatregelen vanaf 1 juli verder worden versoepeld, bekijkt Stage Entertainment de mogelijkheden om shows eerder te openen. Dat laat Albert Verlinde, Managing Director en Producent Stage Entertainment Nederland, woensdag weten in reactie op de persconferentie van premier Mark Rutte.

Vanaf 1 juli zijn grotere samenkomsten weer toegestaan en is er geen limiet meer op het aantal mensen dat in de zaal mag plaatsnemen, mits van tevoren een checkgesprek is gehouden. Wel moet nog steeds 1,5 meter afstand worden gehouden. "Dit is een heel positieve eerste stap voorwaarts. Maar het blijft enorm belangrijk dat het kabinet snel met een routekaart naar volledige heropening gaat komen", aldus Verlinde.

Wel gaat de theaterproducent kijken of producties eerder van start kunnen gaan. "Met kennis van nu gaan wij in kaart brengen of het mogelijk is onze shows eerder te openen. Hiervoor is een aantal dagen nodig. Daarna maken wij onze plannen bekend."

Stage Entertainment kondigde in mei aan dat een aantal grote musicals die dit jaar spelen of zouden gaan spelen zijn verplaatst naar volgend jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren