logo songteksten.net

Jan Smit hoeft geen acteerlessen

(Novum) - Jan Smit is niet van plan acteerlessen te nemen voor zijn debuut op het witte doek. De zanger speelt de hoofdrol in de film Het Bombardement, over de Duitse luchtaanval op Rotterdam in 1940. "Ik ben gevraagd om mijn persoon", legt Smit vrijdag uit in het RTL-programma Ik Kom Bij Je Eten.

"Ik ben gevraagd omdat ze de rol goed bij mijn persoon vinden passen", zegt Jan over het niet nemen van acteerlessen. Wel gaat de zanger de komende maanden wat meer sporten om in topvorm te zijn voor de rol van amateurbokser Vincent de Graaf. De opnames voor Het Bombardement gaan volgend jaar van start.

Voor die tijd is Smit nog druk bezig met zijn muzikale carrière. De Volendammer brengt op 30 september zijn nieuwe single uit. Jan schreef het nummer Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij zelf. In het liedje vraagt hij zich af of zijn geliefde nog steeds om hem geeft als hij oud is.

Bijna een maand later verschijnt Jans nieuwe plaat, het verzamelalbum 15 Jaar Hits. Smit zit volgend jaar vijftien jaar in het vak en viert dat eind dit jaar al met de verzamelplaat. Op het album staan ook een aantal Engelstalige nummers. Jan stak onder meer Wild Montana Skies van John Denver en de klassieker Quando, Quando, Quando in een nieuw jasje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren