logo songteksten.net

Paskal Jakobsen: Concert at Sea voor ons hoogtepunt van het jaar

Vanwege het coronavirus kan Concert at Sea dit jaar niet doorgaan en daarom wordt er een online-editie georganiseerd, het Concert at Home. Paskal Jakobsen van BLØF laat aan BuzzE weten hoe het is om vanaf donderdag - de dag waarop het festival begint - een paar dagen thuis te moeten zitten.

"Het is een heel groot gemis voor ons als band en voor al die mensen die er al een jaar naar uitkijken", zegt hij. "Concert at Sea is voor ons echt het hoogtepunt van het jaar. Daar komt alles samen, de mooie locatie, vrienden voor en achter het podium. En op het podium. En al die mensen die ook dat gevoel hebben dat het eindelijk weer zover is."

In plaats van een liveconcert aan zee worden de komende dagen via een livestream oude optredens herhaald van Guus Meeuwis, DI-RECT en Ilse DeLange en vindt de Grote CAS Quiz plaats. Paskal blikt met BLØF zelf zaterdagavond in een special op NPO 3 terug op 15 jaar Concert at Sea.

Paskal hoopt dat het snel weer zoals vanouds wordt. "Natuurlijk hopen we allemaal net als iedereen dat we weer naar het oude normaal teruggaan en dat iedereen in de branche weer aan de slag kan. Niet alleen artiesten, maar vergeet niet hoeveel mensen er werken als podiumbouwer, in de techniek, als vrijwilligers, in de horeca. Echt een ramp voor iedereen die voor inkomsten afhankelijk is van livemuziek of theatervoorstellingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren