logo songteksten.net

Ook Britse prins Harry richting Californië

(Novum) - De Amerikaanse staat Californië kan zich weer opmaken voor een bezoek van een Britse prins. Prins Harry reist binnenkort af naar de Verenigde Staten voor een Apache-training, laat een woordvoerder van de prins weten aan de Amerikaanse iPad-krant The Daily.

Harry verblijft niet alleen in Californië, zijn legertraining brengt hem ook naar Arizona. "In de komende maanden reist Harry voor trainingen af naar Californië en Arizona", laat de woordvoerder van de prins weten. "Hij zal zo'n 2,5 tot drie maanden doorbrengen in de Verenigde Staten." Het trainingsprogramma maakt deel uit van de opleiding van alle Britse Apachepiloten.

Na zijn training wordt prins Harry wellicht weer naar het front gestuurd. De 26-jarige prins verbleef vanaf december 2007 tien weken in Afghanistan. Toen bekend werd dat hij daar meevocht werd Harry terug naar Groot-Brittannië gestuurd, omdat het ministerie van defensie bang was dat de prins doelwit zou worden van de Taliban.

Waar Harry precies verblijft, wordt niet bekendgemaakt. Volgens The Daily is de kans groot dat de prins wordt gestationeerd in Mesa in Arizona, omdat daar een speciaal trainingscentrum voor Apachepiloten is.

Harry's oudere broer William bracht in juli een bezoek aan Californië. Hij en zijn vrouw Kate woonden onder meer een polowedstrijd in Santa Barbara en een feestavond met Holllywood-hotemetoten in Los Angeles bij. De twee werden met veel enthousiasme ontvangen tijdens hun eerste officiële bezoek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren