logo songteksten.net

Edsilia Rombley en Kenny B brengen zomers duet uit

Zij werd al eens genoemd in een nummer van hem, maar tot een echte samenwerking tussen Edsilia Rombley en Kenny B was het nog niet gekomen. Tot vrijdag, want dan komt hun gezamenlijke duet Goed voor mij uit.

"Toen er werd geopperd weer eens een duet op te nemen, dacht ik meteen: ‘Als er íemand is waar ik vrolijk en blij van word, is dat Kenny B’. Ik waardeer hem als mens en als artiest. Ik ben dan ook ontzettend trots en vind het te gek dat wij samenwerken", laat Edsilia weten.

Ook Kenny is blij met de samenwerking. "Ik heb al heel lang bewondering voor Edsilia. Ik noemde haar al in de tekst van mijn lied Parijs en ik had niet gedacht bij het schrijven van dat nummer dat we ooit samen zouden werken. Ik vind dit echt geweldig."

Het liedje is een catchy zomerplaat en de tekst is gebaseerd op het ontstaan van een relatie die soms begint als een hechte vriendschap. "Uiteindelijk moet je ervoor kiezen of je vrienden blijft, of de sprong durft te wagen en te zeggen: ‘Dit voelt goed, jij bent goed voor mij, laten we ervoor gaan’. Daar gaat dit nummer over, er wordt op een leuke en speelse manier verteld hoe spannend dat eigenlijk is", aldus Edsilia. "Je kunt de tekst natuurlijk op meerdere manieren interpreteren, maar dit was mijn eigen ervaring."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren