logo songteksten.net

Marie Verhulst: Samson en ik moesten apart de opnamestudio in

Twee jaar geleden werd Marie Verhulst al gevraagd, maar ze moest nog anderhalf jaar haar mond houden over het opvolgen van vader Gert Verhulst. Woensdag bracht Marie Verhulst haar tweede single met hondje Samson uit: Grote Rode Luchtballon. Vrijdagmiddag komt de bijbehorende videoclip uit.

Het nummer is geschreven tijdens de lockdown. "We gingen apart de studio in om op te nemen", vertelt de 24-jarige actrice aan BuzzE. "De videoclip werd opgenomen in een luchtballon, maar er mocht natuurlijk niemand anders in het mandje, dus ik moest alles zelf filmen. Het geluk spat van mijn gezicht."

Marie snapt dat het voor veel mensen wennen is dat Samson nu een nieuw baasje heeft. Haar vader Gert heeft het immers dertig jaar gedaan. "Ik vind het een eer dat hij zijn levenswerk aan mij heeft overgedragen", zegt ze. "Hij vroeg mij twee jaar geleden toen we in het café zaten. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte, maar hij had er gelijk veel vertrouwen in."

Gek

Het is voor Marie niet gek om met een hond te zingen. "Samson is al mijn hele leven bij me. Het klinkt misschien gek, maar ik geloof dat het een echte hond is. Elke keer als ik hem zie, word ik een beetje verliefd."

Vrijdagmiddag om 17.00 uur komt de videoclip bij het nummer Grote rode luchtballon uit, deze is onder meer te zien op YouTube. Woensdag werd bekend dat er in oktober een nieuwe serie van het duo op het themakanaal NPO Zappelin Extra en online wordt uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren