logo songteksten.net

Jan-Willem en Jeroen doen tot zeker 2023 ochtendshow Radio 2

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte blijven de komende jaren in de ochtend te horen op NPO Radio 2. De twee hebben een nieuw driejarig contract getekend en presenteren tot eind 2023 de ochtendshow Jan-Willem Start Op, zo heeft BNNVARA zaterdag bekendgemaakt.

Het programma, dat twee jaar geleden van start ging, is uitgegroeid tot een van de best beluisterde ochtendshows op de Nederlandse radio.

"Als het team van Jan-Willem Start Op één ding heeft bewezen, is dat het niet gaat om spierballentaal maar dat een succesvol programma draait om passie, teamwork, engagement en vakmanschap", zegt Arjan Penders, hoofd radio bij BNNVARA. Hij verwacht dat ze de komende jaren net zo succesvol blijven.

Volgens Jan-Willem zijn de afgelopen twee jaar omgevlogen. "Op naar nog meer mooie radio in de vroege uren! Ik heb er zin in." Ook Jeroen Kijk in de Vegte is blij met het nieuwe contract: "Dat we elke ochtend voor zo ontzettend veel mensen een vaste waarde zijn geworden, is iets waar ik heel trots op ben. Ik ben heel blij met het vertrouwen dat BNNVARA in ons uitspreekt met deze nieuwe afspraak voor de komende drie jaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren