logo songteksten.net

Suge Knight moet drie jaar op tellen passen

(Novum) - Suge Knight moet zich drie jaar als voorbeeldig automobilist gedragen. De muziekproducent heeft een proeftijd van 36 maanden gekregen wegens het rijden met een ongeldig rijbewijs, weet entertainmentwebsite TMZ.

Knight werd in februari in de kraag gevat. Zijn zwarte truck werd in beslag genomen, omdat zijn rijbewijs niet meer geldig was. Knight, medeoprichter van platenlabel Death Row, werd al eens eerder gearresteerd wegens het rijden met een ongeldig rijbewijs.

De 46-jarige Marion 'Suge' Knight is geen onbekende van justitie. Nadat hij in 2009 zonder geldig rijbewijs achter het stuur kroop en werd gearresteerd, kwam hij een aantal keer niet opdagen in de rechtbank. Bovendien wordt Knight meerdere malen in verband gebracht met mishandeling en bedreiging.

Knight liet begin dit jaar een rechtszaak tegen Kanye West varen. De muziekproducent werd in 2005 tijdens een feestje in zijn been geschoten. Dat feest werd georganiseerd door West, volgens Knight had hij de beveiliging niet goed geregeld. De zaak is met een schikking afgedaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren