Radio 2-show 't Wordt nu laat komt niet terug in oude vorm

Door ANP, dinsdag 30 juni 2020 18:09, bron: ANP

De nachtelijke radioshow ‘t Wordt nu laat komt niet terug in de oude vorm. Het WNL-programma bestond bijna vijf jaar uit interviews met gasten die aan de hand van hun favoriete muziek vertelden over hun leven.

Door de coronacrisis veranderde deze formule, omdat het ontvangen van gasten in de studio niet meer mogelijk was. Nu kunnen luisteraars nummers aanvragen en verhalen delen met presentatrices Carolien Borgers en Malou Holshuijsen.

De oude opzet van het programma keert echter niet meer terug, ook niet nu veel van de coronamaatregelen zijn versoepeld, meldt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes. "We waren graag doorgegaan met de oude opzet, maar de zendercoördinator vindt de opzet niet meer bij Radio 2 passen", stelt hij. WNL is nog in overleg over een alternatief interviewprogramma op een ander tijdslot.

Het is de bedoeling dat ‘t Wordt nu laat ‘nieuwe stijl’ tot eind van het jaar doorgaat. Huisjes hoopt dat Borgers en Holshuijsen de presentatie voor hun rekening blijven nemen. Wat er daarna op het nachtelijke slot komt, moet in de zomermaanden worden besloten.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren