Heerschop en De Munnik komen met tweede podcastreeks

Door ANP, dinsdag 30 juni 2020 23:08, bron: ANP

Peter Heerschop en Paul de Munnik gaan een tweede reeks maken van hun podcast De Kleine Remedie. In de online uitzendingen praten zij met collega-artiesten over hoe zij het leven tijdens de coronalockdown ervaren.

Dat heeft medepresentator Malou Holshuijsen dinsdag gemeld op NPO Radio 2. De podcast is een initiatief van 'De Kleine Komedie' en 'Het Parool' en vanaf 12 mei te beluisteren op de website van het theater.

Het project volgt op het NPO-programma Daar zal je hem hebben dat Heerschop en De Munnik drie jaar geleden maakten voor Radio 1. Dit nachtprogramma maakten de twee cabaretiers vanuit de foyer van De Kleine Komedie. Hier ontvingen zij ook vrienden en collega's om te praten over het vak. De reeks bestond uit vier afleveringen.

De Kleine Remedie is overigens niet de enige podcast over cabaretiers tijdens de coronacrisis. Komiek en acteur Pepijn Schoneveld maakt al twee maanden een speciale serie van zijn vaste podcast PepTalk waarin hij collega's spreekt over de huidige situatie in theaterland.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten