logo songteksten.net

Duffy boos om Netflix-film 365 Days

Zangeres Duffy is boos op Netflix om het uitzenden van de film 365 Days. In een open brief aan Netflix-topman Reed Hastings uit ze haar ongenoegen over de film. Duffy vindt het onverantwoordelijk van Netflix dat de film op hun platform te zien is. De Poolse film vertelt het verhaal van een vrouw die wordt ontvoerd en gevangengehouden door een man die haar een jaar de tijd geeft om verliefd op hem te worden.

Volgens Duffy veroorzaakt de film veel leed bij mensen die zelf iets dergelijks hebben meegemaakt. De 36-jarige zangeres maakte eerder dit jaar bekend dat zij zelf was ontvoerd en dagenlang was vastgehouden. "Jullie realiseren je niet hoeveel pijn 365 Days veroorzaakt bij mensen die de pijn en angsten die deze film verheerlijkt zelf hebben ervaren."

"365 Days verheerlijkt de brute realiteit van sekshandel, ontvoering en verkrachting. Dit zou niemands idee moeten zijn van entertainment, en het zou ook niet zo omschreven moeten worden of op deze manier worden gecommercialiseerd", schrijft de boze zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren