Anna Nooshin kapt interview af vanwege coronavragen

Door ANP, vrijdag 3 juli 2020 15:04, bron: ANP

Influencer Anna Nooshin heeft een interview met De Telegraaf afgekapt na vragen over het handhaven van de coronamaatregelen tijdens het openingsfeestje van haar nieuwe 'Instagram Experience'.

Op foto's van het event, dat donderdagavond plaatsvond, is te zien hoe de gasten aan tafel geen anderhalve meter afstand hielden, zoals de RIVM-richtlljnen wel voorschrijven. Nooshin plaatste de afbeeldingen op haar Instagram Stories.

De socialite wilde echter vrijdag voor de camera van de krant niet ingaan om vragen of de coronarichtlijnen van de overheid wel werden gehandhaafd op de openingsparty. "Hier gaan we het niet over hebben", kapt Nooshin het gesprek af. Daarna grijpt haar woordvoerder buiten beeld in: "Dat is niet een probleem dat alleen hier speelt, dat is in de hele maatschappij."

De Telegraaf heeft het filmpje vrijdagmiddag integraal online gezet. In de 'Instagram Experience' vlakbij de RAI in Amsterdam moeten bezoekers volgens Nooshin op een creatieve manier geïnspireerd worden. "Het is een paradijs waar je even volledig alle regels kan vergeten", stelt ze met klem.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren