logo songteksten.net

Within Temptation duikt Nederlandse theaters in

(Novum) - Within Temptation is weer aan het toeren geslagen. De rockband trekt momenteel door twintig landen, maar komt daarna terug naar Nederland voor een theatertournee. Oude en nieuwe nummers worden in een nieuw jasje gestoken voor de tocht langs de theaters, maakt de band maandag bekend.

Within Temptation moest de Europese tournee vorig jaar uitstellen in verband met een onverwachte zwangerschap van zangeres Sharon den Adel. Zij beviel eind maart van haar derde kind, zoon Logan. Sinds augustus staat Within Temptation weer op de planken, zaterdag was de band nog van de partij op Lowlands.

Voor de nieuwe theatertournee, die in maart wordt afgetrapt, wordt een show ontwikkeld met bijzondere arrangementen van een aantal nummers. Voor Within Temptation is het theater geen onbekend terrein, de band verzorgde ook in 2008 en vorig jaar theaterconcerten.

Kaarten voor de tournee van volgend jaar zijn vanaf maandag te koop. Within Temptation trapt de theatertoer op 2 maart af in Almere en trekt dan via onder meer Utrecht, Eindhoven, Breda en Rotterdam naar Amsterdam. Daar vindt op 14 april in Koninklijk theater Carré het laatste concert plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren