Miley Cyrus blijft oproepen tot vrijheid en gelijkheid in VS

Door ANP, zondag 5 juli 2020 11:07, bron: ANP

Miley Cyrus heeft de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag aangegrepen om nog maar eens haar pleidooi van vrijheid en gelijkheid voor iedereen te herhalen. Op Twitter deelde de zangeres een filmpje van zichzelf tijdens een optreden in 2017, waarin ze nagenoeg hetzelfde deed.

Terwijl ze op het punt stond om haar nummer Party in the USA te zingen, sprak Miley het publiek nog even toe met een duidelijke boodschap. "Het is geen feest in de VS zolang we geen gelijkheid, eenheid, gerechtigheid, mededogen, vriendelijkheid, kansen, gezondheidszorg, onderwijs en geweld hebben", meende Miley toen. "Als we allemaal fucking samenwerken, zorgen we dat het een fucking feestje wordt. Ik geef niet op, we mogen niet opgeven."

In het bijschrift van haar video doet de zangeres het nog eens dunnetjes over. "Dit was in 2017. Het voelt nu nog relevanter. Het is geen feest in de VS totdat we vrijheid en gerechtigheid voor iedereen, jullie hoorden me, voor IEDEREEN hebben!" Miley sluit haar bericht af met een dikke vinger naar de feestdag op 4 juli met de hashtag #fuckthefourthuntilthereisfreedom (fuck de vierde totdat er vrijheid is).
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren