logo songteksten.net

Beyoncé en Jay-Z niet meer rijkste showbizzkoppel

(Novum) - Beyoncé en Jay-Z mogen zich voor het eerst in jaren niet meer het rijkste showbizzkoppel noemen. De twee zijn voorbijgestreefd door topmodel Gisele Bündchen en haar echtgenoot American football-speler Tom Brady, berekende het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Bünchen, al jaren het best verdienende model, harkte tussen mei vorig jaar en mei dit jaar 45 miljoen dollar bij elkaar. De 31-jarige Braziliaanse verdiende onder meer grof geld met door haar ontworpen kleding. Forbes berekende eerder al dat Bündchen waarschijnlijk het eerste model wordt dat een miljard dollar weet te verdienen. Het topmodel en haar echtgenoot kregen samen 76 miljoen op hun bankrekening bijgeschreven.

Beyoncé en Jay-Z moeten genoegen nemen met de tweede plek. Het artiestenpaar verdiende 72 miljoen dollar. Beyoncé kreeg 35 miljoen, onder meer dankzij contracten met L'Oreal en General Mills. Jay-Z verdient goed met zijn 40/40 Clubs en een deal die hij met Live Nation sloot.

De derde plek is, net als vorig jaar, voor Angelina Jolie en Brad Pitt. Het Hollywoodkoppel sleepte vijftig miljoen dollar binnen. 's Werelds best betaalde actrice verdiende het afgelopen jaar goed met films als Salt en The Tourist. Pitt verdiende twintig miljoen dollar, onder meer met zijn productiemaatschappij Plan B.

Victoria en David Beckham volgen Brangelina op de voet. De Beckhams wisten 45 miljoen dollar bij elkaar te sprokkelen. David verdiende aanzienlijk meer dan Victoria. De voetballer kreeg dankzij deals met merken als Adidas en Samsung veertig miljoen dollar. Victoria's bijdrage van vijf miljoen aan het gezinsinkomen is vooral te danken aan haar eigen kledinglijn.

Hoewel ze hun relatie nooit officieel hebben bevestigd, bezetten Robert Pattinson en Kristen Stewart de vijfde plek in het lijstje van Forbes. De acteurs, die elkaar kennen dankzij de Twilight-films, verdienden samen veertig miljoen dollar. Beiden verdienden twintig miljoen aan de Twilight-films en -franchise.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren