logo songteksten.net

Nooshin zegt sorry na coronarel: Ik voel me heel dom

Influencer Anna Nooshin biedt haar excuses aan voor het niet naleven van de coronarichtlijnen tijdens de opening van haar ‘experience’ The Upside Down. Zij stelt in een vlog die zijn dinsdag heeft geplaatst zich "heel dom te voelen" en erkent dat zij de vraag over de coronaregels in het museum normaal had moeten beantwoorden.

Nooshin kapte een gesprek met De Telegraaf af na vragen over het handhaven van de coronamaatregelen tijdens het openingsfeestje van haar nieuwe 'Instagram Experience'. Op foto's van het event, dat donderdagavond plaatsvond, is te zien hoe de gasten aan tafel geen anderhalve meter afstand hielden, zoals de RIVM-richtlljnen wel voorschrijven.

De socialite wilde in eerste instantie niet op de vragen ingaan en de kwestie werd door haar perswoordvoerder buiten beeld vergoelijkt. Maar nadat De Telegraaf het gesprek online zette, kreeg Nooshin veel kritiek op haar onachtzaamheid.

"Ik heb geleerd dat ik nu meer dan ooit weet hoe groot de rol is van iemand die in het publieke oog staat en dat ik altijd moet proberen om het goede voorbeeld te geven", vertelt ze haar volgers. "Ik heb nu nog veel meer door wat voor belang dat met zich meedraagt." Nooshin belooft ook de coronarichtlijnen in de toekomst strenger te handhaven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren