logo songteksten.net

Tom Hanks heeft geen respect voor mensen zonder mondkapje

Acteur Tom Hanks stelt geen respect te hebben voor mensen die weigeren een mondkapje te dragen. Dit vertelt de recentelijk genezen acteur aan Associated Press tijdens de promotie van zijn nieuwe film Greyhound. In maart werden hij en zijn vrouw, actrice Rita Wilson, positief getest op het coronavirus tijdens het filmen in Australiƫ.

Hanks vindt het belachelijk dat niet alle overheden een mondkapje verplicht instellen. "Ik snap het simpelweg gewoon niet, het is het minste wat je kan doen", zegt de 63-jarige acteur. "Als je geen mondkapje kan dragen, je handen niet kan wassen en geen afstand kan nemen, heb ik geen respect voor je."

Hanks' nieuwe film, Grehound, stond gepland om in de bioscoop te draaien, maar zal nu worden uitgebracht op Apple TV. Veel bioscopen wereldwijd zijn nog gesloten vanwege het coronavirus. Volgens de acteur is de hele crew "diepbedroefd" dat de film niet in de bioscoop zal draaien. "Dit is nu de realiteit en we moeten zo goed mogelijk de klappen opvangen", sluit de acteur af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren