Moeder Billie Eilish maakte zich zorgen om Bieberverslaving

Door ANP, woensdag 8 juli 2020 02:53, bron: ANP

De liefde voor Justin Bieber ging bij Billie Eilish ooit zo ver, dat haar moeder therapie voor haar overwoog. Dat vertelde Maggie Baird dinsdag in een podcast van Apple Music waar ze samen met haar dochter te gast was.

Volgens Baird begon ze zich zorgen te maken rond de release van Justins nummer As Long As You Love Me uit 2012, toen haar dochter tien jaar oud was. "Ik kan me nog herinneren dat Billie er niet over op kon houden voordat het uitkwam, en toen het eenmaal zover was kon ze alleen nog maar huilen."

De inmiddels 18-jarige zangeres weet dat zelf ook nog goed. "Ik keek achter elkaar naar de videoclip en jankte de hele tijd", vertelde ze in de podcast, waarop haar moeder bekende: "We dachten erover therapie voor je in te schakelen, want je had zo'n verdriet om Justin Bieber."

Eilish maakt er al langer geen geheim van dat ze groot fan is van Bieber. Ze verklaarde eerder al in Marie Claire dat ze als jonge tiener stapelverliefd was op de zanger en zijn posters aan haar muur had hangen. Vorig jaar kwam een grote droom van de zangeres uit toen ze met Bieber samenwerkte voor een remix van haar nummer Bad Guy. Ze kondigde die single op Instagram aan met een oude foto van zichzelf waarop ze voor haar slaapkamermuur met al haar Bieberposters poseert.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren