Gillian Anderson krijgt sekstoys toegestuurd

Door ANP, woensdag 8 juli 2020 04:14, bron: ANP

Sinds ze een van de hoofdrollen in serie Sex Education heeft, krijgt Gillian Anderson heel veel sekstoys cadeau. "Ik heb meer vibrators opgestuurd gekregen dan ooit, wat niet per se erg is", grapt de actrice tegenover The Mirror.

Het is niet eens de eerste keer dat de 51-jarige pikante items ontvangt naar aanleiding van een televisierol. Toen ze te zien was in The X-Files werd ooit duidelijk dat haar personage Dana Scully een 'massagestaaf' onder haar bed liggen. Ook toen zagen fabrikanten daar een aanleiding in om Anderson hun producten toe te sturen.

De Amerikaans-Britse actrice is in Sex Education te zien als sekstherapeute Jean Milburn. Het beroep van Jean zorgt nog weleens voor ongemakkelijke momenten met haar tienerzoon Otis (Asa Butterfield) en dat werkt door bij de actrice thuis. "Ik heb door deze rol mezelf een beetje een vrijbrief gegeven om me ongepast te gedragen en me veel te veel te bemoeien met het persoonlijke leven van mijn kinderen", vertelt Anderson, die een dochter van 25 heeft en twee zoons van 13 en 11.

De actrice is blij dat vreemden haar nog niet voor haar personage in de Netflixserie aanzien. "Gelukkig word ik op straat nooit gevraagd om seksadvies te geven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten