Zoektocht naar vermiste Naya Rivera hervat

Door ANP, donderdag 9 juli 2020 17:33, bron: ANP

In Californië hebben hulpdiensten donderdagochtend lokale tijd de zoektocht naar Naya Rivera hervat. De voormalig Glee-actrice verdween woensdagmiddag toen ze met haar 4-jarige zoontje aan het varen was op een meer, zo'n 90 kilometer ten noordwesten van de binnenstad van Los Angeles.

De politie trof het zoontje van Rivera slapend en alleen aan in de boot. Hij zou hebben verklaard hebben dat zijn moeder in het water was gesprongen. Een duikteam, helikopter en drone zochten de rest van de dag naar Rivera maar de operatie werd 's nachts tijdelijk stilgelegd.

Volgens lokale media speurt de politie nu onder meer de kustlijn af en worden opnieuw duikers ingezet. Het meer, Lake Piru, is ondertussen afgesloten voor het publiek.

"We gaan ervan uit dat ze het water in is gegaan maar we hebben haar nog niet kunnen vinden", zei een woordvoerder van de politie woensdagavond. Hij vreest dat Rivera misschien verdronken is.

Op sociale media staan fans en oud-collega's massaal stil bij de vermissing. Onder anderen Demi Lovato en Heather Morris vroegen hun volgers om te bidden voor Rivera's terugkomst.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten