Boef scoort met Tout Est Bon koppositie in singlelijst

Door ANP, vrijdag 10 juli 2020 15:22, bron: ANP

Het is Boef opnieuw gelukt om met een nieuwe single binnen te komen op de eerste plek in de Single Top 100. Met Tout Est Bon verstoot de rapper Bilal Wahib deze week van de koppositie.

Tout Est Bon, opgenomen met zangeres Numidia, is de derde uitgebrachte single van Boefs nieuwe album Allemaal Een Droom. Ook de eerder uitgebrachte singles Treinstation en Nooit Thuis kwamen allebei binnen op de nummer 1-positie in de singlelijst. Eerder deze week verbrak de rapper met Tout Est Bon al het record van meest gestreamde track in Nederland op de dag van de release. De single kwam vorige week vrijdag uit en werd toen al 679.000 op Spotify beluisterd.

In de rest van de lijst is weinig verandering te zien. Veel nummers in de top 10 schuiven een plaatsje naar beneden. Alleen Harry Styles weet een plekje op te klimmen en eindigt deze week op plek 8 met Watermelon Sugar, de single waarmee hij al vijftien weken in de lijst staat.

Single Top 10 week 28

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Boef feat. Numidia - Tout Est Bon

2. (1) Bilal Wahib - Tigers

3. (2) Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)

4. (3) DaBaby feat. Roddy Ricch - Rockstar

5. (4) Conkarah feat. Shaggy - Banana

6. (5) Yssi SB - Paper zien

7. (6) Dopebwoy & Jonna Fraser - Vakantie

8. (9) Harry Styles - Watermelon Sugar

9. (8) Black Eyed Peas, Ozuna & J. Rey Soul - Mamacita

10. (7) Boef feat. Ashafar - Nooit thuis
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren