logo songteksten.net

Veel animo voor deelname aan racismedebat met Jort Kelder

De aanmeldingen van mensen die zondagavond deel willen nemen aan het racismedebat stromen binnen. Zij zullen live op televisie meediscussiƫren over racisme in de Nederlandse samenleving. Dat gebeurt tijdens de speciale aflevering van De Stelling, die wordt geleid door Jort Kelder,

De AVROTROS heeft inmiddels meer dan honderd aanmeldingen binnen, meer dan de 75 plekken die beschikbaar zijn op de tribune. "De redactie maakt nu een selectie, want we willen een zo divers mogelijke groep. Zodat zoveel mogelijk stemmen vertegenwoordigd worden", laat een woordvoerder vrijdag weten.

Tijdens de speciale aflevering zijn ook prominenten aanwezig. "Ook daarvan hebben zich er veel aangemeld. Het zijn mensen van verschillende achtergronden, uit de politiek bijvoorbeeld, maar ook opiniemakers." Om wie het precies gaat, wil de omroep niet verklappen.

De stelling waarover in het programma wordt gesproken is: het huidige racismedebat drijft Nederland uit elkaar. De speciale thema-aflevering van het programma De Stelling wordt zondagavond om 20.25 uur live uitgezonden vanuit Rotterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren