Rolf Sanchez duikt studio in met John Ewbank

Door ANP, zondag 12 juli 2020 08:02, bron: ANP

Rolf Sanchez heeft voor zijn aankomende album de handen ineen geslagen met John Ewbank, de vaste liedjesschrijver van Marco Borsato. Daarmee kwam een lang gekoesterde wens van de zanger uit, vertelt hij aan BuzzE.

"John is echt een legende. Hij stond altijd al bovenaan mijn lijstje. Wat hij doet met de liedjes voor Marco is zo bijzonder. Hij legt er zoveel gevoel en emotie in", zegt Rolf. Samen werkten ze aan half Spaanstalig en half Nederlandstalige liedjes. "Ik ben er enorm trots op."

Ewbank is niet de enige met wie Rolf de afgelopen tijd de studio deelde. Dankzij de coronacrisis was er bij veel artiesten, die anders te druk zijn, opeens ruimte voor samenwerkingen. Rolf sprak onder meer af met Kris Kross Amsterdam, Nicky Romero, Kraantje Pappie en Tabitha. "Samenwerkingen die er zonder corona waarschijnlijk nooit waren gekomen", aldus de zanger.

Al het materiaal ligt nu klaar op de plank voor een release of voor een plekje op het album. "Volgende week komt eerste de nieuwe single Más Más Más uit en daarna kunnen we gewoon uitkiezen", zegt Rolf. Zijn plaat moet begin volgend jaar uitkomen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren