Zoontje zag Naya Rivera onder water verdwijnen

Door ANP, dinsdag 14 juli 2020 02:32, bron: ANP

Het 4-jarige zoontje van Naya Rivera werd vorige week door zijn moeder de boot die zij hadden gehuurd opgeduwd. Toen Josey omkeek, zag hij Naya onder water verdwijnen. Dat heeft sheriff Bill Ayub van Ventura County maandagmiddag bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

De sheriff vertelde dat de reddingswerkers denken dat de twee in een onderstroom van Lake Piru terecht zijn gekomen en de actrice haar laatste kracht heeft gebruikt om haar kind op de boot te krijgen. "'s Middags hebben we veel onderstromingen hier op het meer. Ze had waarschijnlijk nog net de energie om haar zoon in veiligheid te brengen, maar kon zichzelf niet meer redden."

Ayub benadrukte volgens The Washington Post dat de autoriteiten geen aanwijzingen hebben gevonden dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Volgens hem heeft de zesdaagse zoektocht naar de Glee-actrice het reddingswerkersteam flink geraakt. "Het waren vreselijke dagen voor haar familie. Als vaders, moeders, zonen en dochters zijn wij in gedachten bij hen en rouwen met hen mee. We leven ook mee met Naya's vele vrienden en fans, die de afgelopen dagen op het beste bleven hopen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten