logo songteksten.net

Gerard staat nog steeds open voor datingshow op tv

De komst van een datingprogramma met Gerard Joling in de hoofdrol is nog niet van de baan. Hoewel de zanger en presentator vorige week voor zijn beurt sprak terwijl er nog geen concrete plannen waren gemaakt, betekent dat niet dat het er nooit van gaat komen, vertelt Gerard tegen BuzzE.

"Ik zei vorige week dat ik bezig ben met een Bachelor-achtig programma. Dat heeft de pers gehaald maar het is nog niet zeker. Het was er eigenlijk een beetje uitgeschoten", aldus 'Geer'. De presentator heeft er wel over gesproken met RTL.

"Ik was iets te voorbarig", concludeert hij. Een afgesloten hoofdstuk is het wat hem betreft nog niet. "Ik sta er open voor. Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is. Dat moet er allemaal inzitten. Maar er moet ook tijd voor zijn, een land worden geregeld en mensen. Ik wacht eerst even af."

Het datingprogramma is sowieso is voor de langere termijn want Gerard is komend najaar al volop op televisie te zien met onder meer The Masked Singer en Joling en de Buitenlanders. "Als mensen mij dan weer een half jaar elke week op tv zien is het wel weer genoeg", lacht hij. "We moeten geen overkill hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren