Familie Naya Rivera dankbaar voor steun en gebeden

Door ANP, woensdag 15 juli 2020 01:55, bron: ANP

De familie van de overleden Glee-ster Naya Rivera heeft via een officieel statement laten weten 'enorm dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen die de familie heeft ontvangen'. Dit meldt Deadline.

"Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er met ons meeleven en gebeden hebben voor Naya, haar zoon Josey en onze familie. Hoewel we intens verdrietig zijn om het verlies van Naya, voelen we ons gezegend om haar nalatenschap te kunnen eren. Naya was ontzettend getalenteerd, maar was vooral een geweldig mens en een fantastische moeder, dochter en zus. Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners die met man en macht gezocht hebben naar haar lichaam," aldus de familie.

"De hemel heeft er een prachtige engel bij. Als familie vragen we hierbij vriendelijk om onze privacy te respecteren gedurende deze zware tijd."

De 33-jarige Rivera werd sinds woensdagmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De politie trof het jongetje alleen aan in de boot. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de 4-jarige Josey sprong zijn moeder in het water en kwam ze niet meer terug. Een patholoog in Los Angeles stelde vast dat Rivera om het leven is gekomen door verdrinking.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren