logo songteksten.net

Marly van der Velden trouwt voorlopig niet

(Novum) - Marly van der Velden gaat voorlopig niet trouwen. Nadat de GTST-actrice in een interview aankondigde dat haar vriend de ware voor haar is, ontstond verwarring. Marly wordt nog steeds gefeliciteerd met haar in de media aangekondigde huwelijk.

De actrice, die nog niet eens verloofd is, zei tijdens het interview dat haar relatie met Mike zo goed gaat dat ze met hem in het huwelijksbootje zou willen stappen. "Daar is van gemaakt dat ik ga trouwen. Daar is tot op de dag van vandaag verwarring over, want het is niet waar", vertelt de GTST-actrice aan Grazia. "We zitten meer in het stadium dat we elkaar ermee plagen, zo van: vraag me dan."

Mocht Mike haar toch onverwachts vragen, dan zegt Marly wel meteen ja. "Dan kan het me totaal niet boeien dat ik 23 ben." De actrice is naar eigen zeggen een stuk volwassener dan leeftijdsgenootjes. "Bovendien is Mike 31, dus voor hem ligt de keuze om te gaan trouwen nog wat meer voor de hand. Afwachten dus. Het kan volgend jaar zijn, maar ook best over twee of drie jaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren