logo songteksten.net

Tekashi 6ix9ine komt met album en belooft optredens

Rapper Tekashi 6ix9ine brengt volgende maand een nieuw album uit en is van plan een aantal optredens te verzorgen. Dat heeft de advocaat van de artiest gemeld. 6ix9ine zit op dit moment het laatste deel van een gevangenisstraf van twee jaar uit.

"Hij heeft bepaald niet stilgezeten in de gevangenis. In augustus verschijnt er een volwaardig album en een paar video's", zei zijn advocaat tegen het magazine Complex.

De Amerikaanse rapper die in het dagelijks leven Daniel Hernandez heet, werd eind vorig jaar veroordeeld tot twee jaar cel vanwege betrokkenheid bij een criminele bende. Hij bekende schuld aan onder meer drugshandel, wapenbezit en mishandeling.

Tekashi hing eigenlijk een zwaardere straf van 27 jaar cel boven het hoofd, maar omdat hij tegen andere bendeleden getuige, kreeg hij van justitie strafvermindering. De laatste vier maanden van zijn straf zit Tekashi vanwege het coronavirus thuis uit. Op 2 augustus komt hij vrij, maar hij staat daarna nog vijf jaar onder justitieel toezicht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren