logo songteksten.net

Davina Michelle tikt 1 miljoen volgers aan op YouTube

Davina Michelle heeft een bijzondere digitale mijlpaal behaald. Het YouTube-kanaal van de zangeres is de miljoen volgers voorbij, zo deelt ze dinsdag al poserend met de daarbij horende trofee op Instagram.

De afgelopen drie jaar en drie maanden heeft Davina elke maandag een video gedeeld waarop ze covers zingt van andere artiesten. "Dat komt neer op rond de 175 video's in totaal. Het was niet altijd makkelijk maar ik ben zo trots dat we het hebben gedaan!"

De zangeres is haar volgers dankbaar. "We hadden het niet zonder jullie trouwe steun kunnen doen", schrijft Davina, die eraan toevoegt nu voor de tien miljoen volgers te gaan.

Haar succes dankt de zangeres grotendeels aan haar covers. In 2017 zong ze What About Us van Pink. Die video kwam terecht bij de Amerikaanse zangeres en die noemde de versie beter dan haar eigen versie. Vanwege het filmpje werd Davina in korte tijd bekend in Nederland en de Verenigde Staten. Vorig jaar stond Davina in het voorprogramma van Pink tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren