logo songteksten.net

Priscilla Presley in diepe rouw na dood kleinzoon

Priscilla Presley heeft zich woensdag op sociale media voor het eerst uitgelaten over de dood van haar kleinzoon Benjamin. Volgens de ex-vrouw van Elvis gaat haar familie door "de donkerste dagen van ons leven."

Benjamin was de enige zoon van Priscilla's dochter Lisa Marie. De 27-jarige maakte op 12 juli een einde aan zijn leven. Zijn oma stelt dat ze nog steeds niet over de schok heen is. "Alle mogelijke antwoorden op het waarom blijven maar door mijn hoofd spoken", schrijft Priscilla op Twitter en Facebook. "Elke dag word ik wakker en hoop ik dat het iets beter gaat. Maar dan denk ik aan mijn dochter en haar pijn, ze is zo'n liefhebbende moeder. En aan Bens vader Danny, die helemaal kapot is."

Volgens Priscilla hebben ook Benjamins jonge halfzusjes Harper en Finley het erg moeilijk, "want ze waren ontzettend gek op hem" en was zijn zus, actrice Riley Keough, ontzettend close met hem. De 75-jarige eindigt haar post met een boodschap aan haar kleinzoon: "Rust in vrede Ben, we hebben zoveel van je gehouden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren