logo songteksten.net

Dave Franco speelt Vanilla Ice in biopic

De biopic over Vanilla Ice staat nog altijd op de planning, en de makers hebben Dave Franco gestrikt voor de rol van de Ice Ice Baby-rapper.

Begin 2019 werd duidelijk dat er plannen waren voor een film over de rapper, die begin jaren 90 heel snel rijk en beroemd werd maar zijn geld en status ook weer in rap tempo verloor. De film had destijds al een werktitel, To The Extreme, maar leek al snel in de vergetelheid te zijn geraakt.

In een interview met Insider meldt Dave, de jongere broer van James Franco, dat het project inderdaad wat vertraging heeft opgelopen maar nog altijd op de rol staan. Zoals bij de meeste Hollywoodproducties is op dit moment niet duidelijk wanneer de opnames kunnen beginnen. De acteur heeft de afgelopen maanden verschillende keer gebeld met Vanilla Ice, die eigenlijk Rob Van Winkle heet.

"Rob is een hele lieve, intelligente kerel die me enorm heeft geholpen met een aantal details. Hij heeft informatie met me gedeeld die niet bekend is bij het publiek", aldus Dave, die blijkbaar onder de indruk was van de verhalen. "Alleen al uit die telefoontjes weet ik dat we nog heel wat te bespreken hebben voordat ik klaar ben voor deze rol."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren