logo songteksten.net

Nieuwe Perry Mason-serie krijgt tweede seizoen

Alhoewel het eigenlijk een miniserie zou zijn, heeft HBO een tweede seizoen besteld van detectiveserie Perry Mason. Volgens de zender was de eerste aflevering van de serie afgelopen maand de best bekeken première op HBO in twee jaar.

Perry Mason is een reboot van de gelijknamige populaire serie uit de jaren 50 en 60 over detective Perry Mason, die populair werd in de boeken van Erle Stanley Gardner. De originele show werd opgevolgd door The New Perry Mason en dertig Perry Mason-televisiefilms. In het overgrote deel speelde Raymond Burr de rol van de speurder. De acteur overleed in 1993.

In de nieuwe serie, die zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 30, neemt The Americans-ster Matthew Rhys de rol van Perry Mason op zich. John Lithgow speelt een advocaat die Mason geregeld inhuurt en Tatiana Maslany is te zien als een non die iets te maken heeft met de zaak die Mason onderzoekt.

Alhoewel nog niet alle afleveringen van het eerste seizoen van de nieuwe serie zijn uitgezonden, noemt HBO de show al een succes. Volgens de zender kijken er 8 miljoen mensen naar de serie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren