logo songteksten.net

Taylor Swift brengt onaangekondigd nieuw album uit

Popster Taylor Swift brengt donderdagnacht een compleet nieuw studioalbum uit. Voor fans komt dit nieuws geheel als een verassing, aangezien de zangeres de plaat niet eerder had aangekondigd.

Volgens de 30-jarige zangeres zijn er veel plannen voor komende zomer niet doorgegaan, maar is het aankomende album Folklore gelukkig wel iets dat door kon gaan ook al had ze dat zelf ook niet gepland. "Vanavond release ik een geheel nieuw studioalbum met alle liedjes waarin ik mijn grillen, dromen, angsten, en mijmeringen in heb gestopt," onthult Swift op Twitter. "Voor dit jaar had ik waarschijnlijk getwijfeld over wanneer ik dit album op de 'perfecte tijd' zou uitbrengen, maar deze tijden herinneren me eraan dat niks zeker is in het leven."

Taylor maakte het album terwijl ze in zelfquarantaine zat samen met enkele van haar "muzikale helden". Een daarvan is de frontman van Bon Iver, die ook op een van de tracks te horen is.

Folklore is het achtste studioalbum van de zangeres en de opvolger van Lover uit augustus 2019. Op de plaat staan in totaal zestien tracks.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren