logo songteksten.net

Kanye West heeft deadline voor nieuwe album gemist

Kanye West heeft vrijdag niet zoals beloofd zijn nieuwe album uitgebracht. De rapper kondigde eerder deze week aan met Donda: With Child te komen, maar op alle streamingdiensten ontbreekt nog steeds ieder spoor. Kanye zelf heeft nog niets van zich laten horen over zijn tiende studioalbum.

Het missen van muzikale deadlines is de rapper overigens niet vreemd. In het verleden stelde de perfectionistische Kanye het uitbrengen van platen al op het allerlaatste moment uit omdat hij nog niet tevreden was en dingen wilde aanpassen.

De rapper heeft na een tumultueuze week wellicht ook andere dingen aan zijn hoofd. Kanye, die worstelt met een bipolaire stoornis, was zondag trending op Twitter na zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst. Zo barstte de rapper, die een gooi doet naar het Amerikaanse presidentschap, in tranen uit toen hij vertelde bij zijn vrouw Kim Kardashian te hebben aangedrongen op een abortus toen ze zwanger was van hun eerste kind.

Opmerkelijke tweets

Ook de dagen erna waren fans bezorgd over het gedrag van hun idool. Die werden aangewakkerd door talloze opmerkelijke tweets van Kanye. Zo zei hij onder meer dat Kim en zijn schoonmoeder Kris Jenner hem wilden opsluiten en dat hij zijn kinderen niet mag zien. Ook schreef Kanye dat hij al een jaar lang probeert te scheiden.

Kim liet donderdag op Instagram weten hoe hun gezin wordt beïnvloed door de bipolaire stoornis van Kanye. "Iedereen die dit heeft of een geliefde in zijn leven heeft met deze stoornis, weet hoe ingewikkeld en pijnlijk het is om te begrijpen." De realityster omschreef haar man ondanks zijn moeilijke gedrag als "een briljant maar gecompliceerd persoon" die behalve met een bipolaire stoornis ook kampt met de druk die komt kijken bij het zijn van artiest en zwarte man en bovendien kampt met het verlies van zijn moeder. "Degenen die dicht bij Kanye staan, kennen zijn hart en begrijpen dat zijn woorden soms niet in overeenstemming zijn met zijn bedoelingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren