logo songteksten.net

Ex-man Naya Rivera: ik weet niet of ik het ooit zal geloven

Ryan Dorsey, de ex-man van actrice Naya Rivera, heeft voor het eerst gereageerd op haar plotselinge overlijden. Op Instagram noemt hij haar dood "oneerlijk".

"Er zijn geen woorden om de leegte in mijn hart te beschrijven. Ik kan niet geloven dat dit nu mijn leven is. Ik weet niet of ik het ooit zal geloven", schrijft Ryan bij een foto van Naya en hun 4-jarige zoontje Josey. "Het leven is gewoon niet eerlijk. Ik weet niet wat ik moet zeggen..."

Ryan en Naya waren van 2014 tot 2018 met elkaar getrouwd. "Ik ben dankbaar voor onze tijd samen en de reis die ons bij elkaar bracht en ons het liefste en leukste slimme ventje gaf." Ryan vertelt dat hij waarschijnlijk honderden of misschien wel duizenden foto's en filmpjes van Naya en hun zoontje heeft die hij allemaal aan Josey zal laten zien. "Zodat hij weet hoeveel zijn moeder van hem hield en hoe leuk ze het samen hadden."

Steunbetuigingen

"Het leven draait allemaal om goede en slechte tijden maar met Josey wordt het slechte een kleine beetje minder slecht. Met hem zal een deel van je voor altijd bij ons zijn", aldus Ryan. "We missen je en we zullen altijd van je houden."

Ryan bedankt in zijn post ook iedereen voor het overweldigende aantal lieve berichtjes en de vele steunbetuigingen die hij de afgelopen weken kreeg. "Ik wil tot slot zeggen: wees aardig voor jezelf, voor anderen, vergeef, vergeet, koester geen wrok en als je niets aardigs hebt te zeggen, probeer dan om niets te zeggen. Onze tijd op aarde is kostbaar en je weet maar nooit... je weet nooit wat er kan gebeuren."

De 33-jarige Naya, vooral bekend van haar rol in de hitserie Glee, verdronk eerder deze maand in Lake Piru in Ventura County, Californië. Na een intense zoektocht van een paar dagen werd haar lichaam teruggevonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren