logo songteksten.net

Kanye West heeft albumcover voor Donda wel af

Donda, het nieuwe album van Kanye West, is er nog niet maar de release lijkt wel weer een stapje dichterbij. De rapper deelde zaterdagnacht de albumcover. "DONDA ALBM CVR", schreef hij bij de foto waaruit met een beetje fantasie een landschap met wolken en een zon is te ontdekken. Ook zijn er drie personen op afgebeeld.

Kanye beloofde vorige week dat Donda afgelopen vrijdag zou uitkomen, maar de plaat ontbreekt nog altijd op alle streamingdiensten. Het missen van muzikale deadlines is de rapper niet vreemd. In het verleden stelde de perfectionistische Kanye het uitbrengen van platen vaker op het allerlaatste moment uit omdat hij nog niet tevreden was en dingen wilde aanpassen.

De muzikant heeft momenteel veel aan zijn hoofd. Hij zit midden in een poging om mee te doen aan de Amerikaans presidentsverkiezingen en worstelt daarnaast met zijn mentale gezondheid. Ook lijkt hij huwelijksproblemen te hebben nadat hij eerder deze week tweette dat hij wilde scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian. Daar leek hij zaterdag op terug te komen door publiekelijk zijn excuses aan Kim aan te bieden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren