logo songteksten.net

Rod Stewart verklapt naam kleindochter

(Novum) - Rod Stewart heeft de naam van zijn kleindochter verklapt. Rods dochter Kimberly beviel zondag van een meisje, dat naar de naam Delilah luistert. Rocker Rod onthulde de naam tijdens een interview met de Amerikaanse krant USA Today.

"Ik ben nu opa", glunderde Rod voordat hij Delilah begon te zingen. "Ik ben al uren aan het ratelen over mijn kleindochter." Stewart is in de zevende hemel. "Het is onbeschrijfelijk", laat de rocker weten aan entertainmentzender E!

Dankzij de komst van Delilah is Rod weer in de pen geklommen. De rocker is druk bezig met het pennen van nieuwe nummers. "Ik had het nooit verwacht", zegt Stewart over het schrijven. "Ik schrijf over scheidingen, over mijn jeugd, over van alles en nog wat. Waarom ik ineens weer inspiratie heb, weet ik niet, maar het is terug."

Kimberly beviel op haar 32e verjaardag van Delilah. Vader van het kind is acteur Benicio del Toro. Kimberly en Benicio hebben geen relatie, maar de acteur heeft laten weten er altijd te zijn voor zijn kind. Voor beiden is het de eerste spruit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren