Kanye West gaat door met presidentscampagne

Door ANP, dinsdag 4 augustus 2020 03:04, bron: ANP

Kanye West zet zijn poging om de president van Amerika te worden door, alhoewel hij daar wel wat steken bij laat vallen. De rapper miste maandag de deadline om zich aan te melden in de staten New York, Maryland, Kansas en Nebraska.

Wel kondigde Kanye officieel zijn 'running mate' aan, degene die hem als vice-president zou bijstaan mocht hij toch leider van de Verenigde Staten worden. Zoals verwacht koos de muzikant voor Michelle Tidball. In Arkansas, waar hij de deadline wel haalde, vulde hij volgens TMZ de naam van de 'bijbelse lifecoach' in als beoogde vice-president. Ook in de staat Vermont staat haar naam in de papieren, maar in zijn aanmelding in West-Virginia heeft Kanye die keuze opengelaten.

De rapper kwam de afgelopen weken veel in het nieuws vanwege zijn niet al te coherente uitspraken op Twitter, waarin hij ook flink wat privézaken deelde. Volgens zijn vrouw Kim Kardashian zat Kanye in een flinke dip vanwege zijn bipolaire stoornis. De muzikant bood zijn vrouw vorige week publiekelijk zijn excuses aan voor het buiten hangen van de vuile was.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren